Hector de la Torre Astrólogo

Christian Louboutin Schoenen Nederland

Christian Louboutin Schoenen

Hier naar vind beste louboutin schoenen online.

Goedkope Louboutin Schoenen Outlet

Mode christian louboutin schoenen op verkoop online. Designer louboutin outlet voor heren. Kopen de goedkope louboutin van hier.

Louboutin Heren Schoenen Online

Goedkope Louboutin Heren Schoenen:
Christian Louboutin Schoenen Voor Heren Van Online Winkel!

Mode Christian Louboutin Heren Schoenen 2017

Op vrijdagavond in Londen, een hoog octaangehalte stam van dystopische woestijnbewoners daalde op de christian louboutin heren schoenen voor Spring / Summer 2017 collectie Todd Lynn's. Gedrapeerd in perfect afgestemd nog onconventionele blazers (een Todd Lynn handtekening), oversized biker jacks, transparant knitwear, en korte broek, de mannen en vrouwen van misantropische wereld Todd's marcheerden in op maat gemaakte Christian Louboutin Heren Schoenen ingesteld op een spetterende soundtrack van Glasgow driedelige baby Vreemd.


"Ik ben geobsedeerd met de christian louboutin schoenen," zei Todd van de unisex, multi-media-biker boots. "Ze hebben een echte continuïteit met het patchwork details van de collectie." In een spectrum van neutrale en een metallic, elke halverwege de kuit laarz is voorzien van een stuk van python met een gestempelde oogje en banden die vast rond de achterkant van de boot, het bereiken een gereconstrueerd samen esthetiek. "Er is een hoop koppelverkoop-on, waar ik van hou," legt Lynn van de Christian Louboutin collectie. "Ik hou van het idee van een kledingstuk gevonden; het doet me denken dat het een kind toen ik kleren zou vinden en aan te passen. Je maakt je eigen visie in de manier waarop het wordt gedragen. "Met de straatveger in het achterhoofd, oversized leren jassen voor mannen en vrouwen zijn eveneens aangepast met riemen die verstelbaar in een opwelling zijn, terwijl op maat, patchwork lederen jassen zorgen voor een contrast tegen volumineuzer silhouetten gezien in de louboutin outlet collectie.

Af te wijken van zijn gebruikelijke zwart op zwart palet, Lynn gekozen om zijn stam te kleden grotendeels in het wit als een futuristische omgekeerde zilveren jacquard. Bedekt met stompe geneukt, gebleekt blonde pruiken, de Nordic-ogende modellen verschenen zowel androgyne en krachtig. "Androgynie is wat ik altijd doe. Jongens en meisjes worden steeds hetzelfde, dat is wat er gebeurt in de wereld."


Christian Louboutin op het podium van de vierde jaarlijkse Vogue Festival in Londen vanochtend. Hosted op de historische Royal Geographical Society, de intieme interview met de Britse Vogue-editor-in-chief Alexandra Shulman werd bijgewoond door bijna 700 gasten - veel bekleed met de handtekening van de ontwerper rode zolen.


Hun uur lang gesprek gehad over de verschillende aspecten van het leven Louboutin's - zowel persoonlijk als professioneel. De ontwerper grapte dat hij opgroeide van "gemengde achtergrond - Frans en Frans," en bespraken openhartig hoe de belangstelling van zijn moeder in stijl en een vroege fascinatie voor heren gevormd zijn weg naar steeds een van de meest geliefde en invloedrijke schoeisel ontwerpers in de wereld. Een jaar besteed assisteren legendarische ontwerper Roger Vivier en een volgend jaar te werken in één van de fabrieken Charles Jourdan in het zuiden van Frankrijk liet hem uitgerust en geïnspireerd om zijn eigen koers, de opening van zijn eerste winkel in het hart van het 1e arrondissement van Parijs in 1991.

Carta Natal